lillamammabitchen

Alla inlägg under april 2012

Av LillamammaBitchen - 16 april 2012 08:06


Förra veckan blev det ingen Måndagslista. Det var för att jag helt glömde bort den  . Men hjärnan fungerade inte riktigt som den skulle under hela förra veckan. Det kan ha berott på att jag jobbade natt. Man blir lite knasig då  , eller jag blir väldigt knasig under den veckan. 

Men nu kommer veckans lista  


* Philippa kom hem igår  

* Jag jobbar förmiddag denna veckan så förhoppningsvis så kommer hjärnan vara någonlunda återställd och fungera så gott som vanligt  

* Att jag fick igång städningen i helgen som var. Det blev inte så jättemycket gjort eftersom jag hade "experthjälp" av lille N. Men städat blev det  

* Pga Ludde så kommer jag ut flera ggr om dagen och det har gett mig mer ork och tålamod.

* Sist men inte minst är jag HYPERTACKSAM för att min blogg har nu på FB 35 gillare. Gilla du oxå HÄR   



  /// LillamammaBitchen        

Av LillamammaBitchen - 15 april 2012 20:14

Idag är det en milstolpe i Ps liv. 

Hon har lärt sig att knyta sina skor  . Hon börjar bli stor nu, tjejen. 

Snart kommer jag knappt behövas i hennes liv  . Men man vet ju att mamma alltid kommer ha en speciell plats i sina döttrars liv, eller jag hoppas det iaf. 


Kolla själva vad duktig hon är:



Jag säger då det  . Mammas lilla tjej... 

Det roliga är att hon lärde sig det på ca 5 minuter. Helt underbart. Sen måste jag erkänna att jag blev lite stolt över mig själv som lyckades hålla mig lugn medan hon lärde sig, jag hade TÅLAMOD! Ojojoj,,, kanske håller jag på att bli vuxen jag oxå  ?


  /// LillamammaBitchen


PS. Jag har till och med förberett hennes fruktlåda tills imorgon, det MÅSTE väl ge vuxenpoäng   DS    
    

Av LillamammaBitchen - 15 april 2012 11:45

Japp, även jag har den senaste spelappen. Inte illa för mig. Men jag erkänna att jag hittar inte samma tjusning i denna appen som jag gjorde i wordfeud. Men jag ger den ett försök... och efter att ha spelat ca 12 spel så hände det... 



Jag vann!!!  


Sen har jag fått 35 personer som gillar min blogg på fb. Vill du oxå vara en av dessa coola personer så kan du gå in och gilla den du oxå, det gör det här.


Idag blir det fortsatt städning här hemma. Ludde att kräks på en matta inatt, och givetvis valde han den störtsa mattan vi har. Just den som inte tar plats i tvättmaskinen  

Så nu ligger den i badkaret och göttar till sig. Kan ju säga att den inte var så ren som den gav sken av, för j*vlar vad svart vattnet blev när man tvättade av den första gången  . Jaja, nu får den sig en ordentlig omgång. 

Men jag finner det fortfarande konstigt att nästan all städning hamnar på mina lediga dagar. När jag börjar jobba efter helgen så ser det iaf hyfsat ut, man kan ju inte påstå att att det sjukhusrent men det är lite snyggt och städat. Men det är väl så att städfén kanske bara biter oss mammor/kvinnor i röven på helgerna så att vi inte slappar till  


I eftermiddag kommer P hem och jag kan lova att hon har varit saknad. Jag har saknat henne, Ludde har saknat henne men den som har saknat henne mest är nog N. Han har pratat "Fippa" varje dag. Inte för att han säger mer än "Fippa" men det räcker. Ser han en av hennes leksaker så ska han krama och gosa med den.

Bästa är ju att denna veckan jobbar jag fm så jag har hela eftermiddagen med barnen. Jag hatar när jag jobbar eftermiddag och jag kanske bara får 4 timmar om dagen med barnen. Känner mig som den sämsta mamman i världen då. Men man måste jobba...


Nu ska jag gå och ta tag i den "äckliga" mattan...  

Men hur ska jag få den torr?  

Kanske skulle jag ha tänkt på det tidigare? 


  /// LillamammaBitchen 


        

Av LillamammaBitchen - 14 april 2012 16:49

Idag har det verkligen varit ett konstigt väder, imorse snöade det yttepyttelite, sen var det sol efter solen kom regnet (lagom till att vi skulle ta våran promenad till ica). Medan vi var ute så slutade det regna. När vi kom ut från ica sken solen  . Stackars N som var så påpaltad. Jag hade frusit när vi gick hemifrån började ju oxå bli varm. Som tur var fanns det vattenpölar som N kunde "svalka" svalka sig i  



Jag måste oxå erkänna att även jag hoppade i några  . Man är ju inte äldre än vad man gör sig. 

Nu ska jag ta tag i städningen av den dammiga toaletten. Varför blir det så dammigt på toaletten??? Det är ju inte smutsigt men fan vad dammigt det är! Tur att jag har min underbara son som hjälp med dammsugningen  


  /// LillamammaBitchen   
    

Av LillamammaBitchen - 12 april 2012 18:39

Så tyst och stilla här hemma. Jag har inte blivit döv men N är hos farmor och farfar, sambo är på jobbet på möte och P är hos sin pappa. Så när jag vaknade innan så blev det som en chock för mina öron att det var helt tyst. Jag trodde ett tag att jag hade blivit döv men så var inte fallet  

Och tur är väl det.


Så idag tog jag med Ludde på en promenad och vi njöt av att slippa bli blöta av allt regn. Det var så gott att bara gå och inte ha någon direkt riktning eller tid att passa.


Men nu när vi är hemma så vill jag gärna att sambo kommer hem med N så att jag hinner träffa honom innan jag och jobbar.


Jag har egentligen inget vettigt att säga men ville bara göra en uppdatering. Tänkte jag skulle passa på att göra det nu när jag kan sitta och skriva själv  . Och då har jag inget vettigt att skriva om men men så är livet. 


Till er som tror att ni är anonyma på nätet, det är ni inte. Ni har ett IPnr som man kan spåra, jag godkänner inga kommenterer eller frågor från anonyma. Jag kollar IPnr om ni är anonyma... och kom inte med tykna små kommenterer om ni inte kan stå för dem. PEACE!!!!


  /// LillamammaBitchen  

Av LillamammaBitchen - 7 april 2012 21:48

Hoppas att alla andras påskmorgon var bättre än min. Jag fick torka bajs TVÅ ggr. En gång är gång för mycket på morgonen. 

Jag blev väckt av en förväntansfull P som tjatade värre än en auktionsutropare. Hon meddelade för mig att Ludde hade bajsat inne och att hon hade trampat i det. Underbart sätt att vakna på, eller kanske inte. 

Men efter mycket tjat ( från Ps sida, mest grymtningar från min  ) så gick jag och hon upp. Efter 5 minuter så vaknade N. Och jag torkade upp Luddes lilla överraskning för att sedan få en till överraskning. Ns blöja hade på något konstigt sätt satt sig på snedden och han bajsade även han på golvet till en viss del. Man kan inte påstå att jag jublade av glädje. Men torka det fick jag göra. Nu kanske en del undrar varför min sambo inte hjälpte mig, jo det ska jag berätta. Han är nämligen i Jönköping och kollar på bilar. Han kastar säkert en och en annan blick på någon brud men han vet att han har det bästa hemma  . Så jag har varit i stort sett ensamstående idag, utom under tiden vi var hos min mamma / barnens mormor. Då hade jag massor av hjälp  

Men innan vi åkte till barnens mormor så ringde jag och kollade av läget, fick då veta att de hade planerat LAX till lunch. Jag gillar inte LAX. Så jag fick lite panik men det löste och jag fick äta spagetti och köttfärssås med barnen.


Dagen gick vidare och jag åkte hem med Noel först och främst för att han skulle få lite sömn och för att hämta termobyxor och vantar till barnen. Det var ju SVINKALLT ute idag!


Vid sju packades alla in i min lilla Fiesta och vi åkte för att se påskelden i Målsryd. Men vi stannade inte kvar tills den tändes, de skulle tända den vid halv nio och jag kände att vi det laget hade jag varit en ISBIT  .


Nu återstår det bara att gå en sista sväng med hunden och sedan kraschar jag i sängen. Hoppas på att barnen ger mig sovmorgon imorgon. Jag är SKITTRÖTT!!!


Lite bilder från dagen  


Ps påskpresent


Ns påskpresent




N kollar på Dumbo så att jag kan duscha. Jag må gnälla över den filmen ibland men idag var den gudasänd för en mamma som ville duscha ifred  


P med sin moster H. Jag tycker de är rätt lika  . Undra om jag verkligen är hennes mamma... 


N har kusinmys med kusinen M. Det verkar ha det hur gosigt som helst  


Ludde försöker se söt ut


Underbara JAG !!!


Busschaffören, busschaffören öppna dörren  


Japp vi ROCKAR fett  


Ja vi ÄR BÄST!!!


N kan oxå visa sin tunga  


Hoppas ni andra har haft en mysig påskafton. Nu hör jag verkligen hur sängen ropar på mig... Dags att rasta hunden först sen ska jag lägga mig och bre ut mig som ett lågtryck eftersom att jag kan göra det idag  


  /// LillamammaBitchen                              

Av LillamammaBitchen - 4 april 2012 10:28

Nu börjar det bli förmiddag. Denna morgonen gick ganska smärtfritt förbi. Men det kan bero på att sambo gick upp med barnen så jag kunde dra mig 5 minuter till  . Och det blev faktiskt 7 minuter. 

Men eftersom jag hade hans hjälp så kunde jag koncentrera mig på att packa ner Ps saker och få iväg henne medan sambo tog hand om N.

Medan de åt frukost så gick jag ut och lät Ludde göra sina morgonbehov. Var så skönt när det bara var jag och han ute och inte en/två barn samtidigt som man ska hålla koll på.


N har en liten egen rutin på morgonen, det är att när skolbussen kommer och hämtar P så ska han titta tills den har åkt. Och när den åker vinkar han och säger hejdå. Jag tycker det är lite sött. Men han är besatt av bilar och likande.

   


Nu ska denna lilla lata människan sätt fart på dagen och hoppa in i duschen  


  /// LillamammaBitchen  

Av LillamammaBitchen - 3 april 2012 10:31

Sambo var ute och hämtade posten (ja, han är vaken nu   ) och där fanns det bara ETT brev till mig. Det var mitt ARMBAND  


    


Armbandet är beställt från BOMBY DESIGN och de har billiga smycken för alla tillfällen tycker jag   , fast jag är ganska enkel när det kommer till smycken, kanske för att jag är en enkel kvinna. 

Tyckte detta armbandet var sketa snyggt, och jag kommer INTE ta av det, så är det bara  


  /// LillamammaBitchen    

Ovido - Quiz & Flashcards