lillamammabitchen

Alla inlägg den 12 april 2012

Av LillamammaBitchen - 12 april 2012 18:39

Så tyst och stilla här hemma. Jag har inte blivit döv men N är hos farmor och farfar, sambo är på jobbet på möte och P är hos sin pappa. Så när jag vaknade innan så blev det som en chock för mina öron att det var helt tyst. Jag trodde ett tag att jag hade blivit döv men så var inte fallet  

Och tur är väl det.


Så idag tog jag med Ludde på en promenad och vi njöt av att slippa bli blöta av allt regn. Det var så gott att bara gå och inte ha någon direkt riktning eller tid att passa.


Men nu när vi är hemma så vill jag gärna att sambo kommer hem med N så att jag hinner träffa honom innan jag och jobbar.


Jag har egentligen inget vettigt att säga men ville bara göra en uppdatering. Tänkte jag skulle passa på att göra det nu när jag kan sitta och skriva själv  . Och då har jag inget vettigt att skriva om men men så är livet. 


Till er som tror att ni är anonyma på nätet, det är ni inte. Ni har ett IPnr som man kan spåra, jag godkänner inga kommenterer eller frågor från anonyma. Jag kollar IPnr om ni är anonyma... och kom inte med tykna små kommenterer om ni inte kan stå för dem. PEACE!!!!


  /// LillamammaBitchen  

Ovido - Quiz & Flashcards