lillamammabitchen

Alla inlägg den 25 april 2012

Av LillamammaBitchen - 25 april 2012 23:04

Jag ahr haft en fråga som har malt i mitt huvud länge nu. Hur hinner alla människor med allt de gör. De finns de som hinner blogga, ta hand barn och jobb. Precis som om det vore det enklaste i världen. En del bloggar man läser så hinner de uppdatera fem gånger om dagen. En annan är lycklig om jag hinner en gång, I VECKAN!!! 

Sen känns det som om jag har världens trååååkigaste blogg, den handlar i stort sett bara om mitt liv och mina funderingar, mina barn och deras,,, ja vad man nu kan kalla det...  .   

Andras bloggar är fyllda med deras intressen, inreda, virka, pyssla, baka, laga mat osv. Min handlar om mitt liv, mina (aningen konstiga) funderingar. Jag är riktigt avis på dem som hinner blogga fem ggr om dagen, men ofta så blir deras femte inlägg den dagen lite av en upprepning av det man har läst tidigare. Men ändå! De är aktiva! Jag dessvärre är inte aktiv. 

Sen ska vi tala om alla dessa modebloggare... Herrejävlar vad jag bli trött på dem. Har säkert en sisådär 5 kommentarer från någon 12 åring som tycker att jag ska komma in på hennes blogg och se hennes DAGENS OUTFIT! Men jag är inte intresserad, visst ibland har jag gått in bara för att se och för att vara snäll. Men jag kommer aldrig följa en tolvårings "modeblogg". Kommer inte att ske! 


Men hur sjutton hinner alla? Jag fattar inte det. Om jag så bara sneglar på datorn när N är vaken och i närheten så ska han kolla på lastbilar på youtube eller ännu bättre traktorer  . Jag är inte så förtjust i något av dessa... Därför väljer jag att blogga och fixa mitt medan han sover eller på kvällen. Fast då sover han oxå  


Sen är det en annan sak som jag är lite avis på... det är när jag är ute och går med Ludde så smygkikar jag på olika fönster när jag går förbi. Det verkar som om alla har det så fint hemma hos sig. Om man bara ska gå på hur det ser ut i deras fönster. Sen kommer man hem och kollar mot vårat köksfönster där det står orangea koner, en plastboxboll i en plåthink, en sned växt som har tok för torr jord och en megapåse med hundmat  . Jaaaa, vad kan man säga om vårat hushåll då?  


När, var, hur får alla människor tiden till allt? Jag känner att jag bara kan slappna av på jobbet   . 



  /// LillamammaBitchen  

Ovido - Quiz & Flashcards