lillamammabitchen

Alla inlägg den 2 april 2012

Av LillamammaBitchen - 2 april 2012 20:18

Efter en liten häktisk dag inne i knalleland med två barn som har två olika viljor, så lyckades vi komma till Ps dansskola i tid, lite för mycket i tid, vi var 20 minuter för tidiga, så kan det gå   . 

Men nu är allt handlat som ska vara handlat plus lite till. Min sambo verkligen ÄLSKAR mig just nu, eller inte,,, 


Solen har lyst idag men det har varit lite för kallt ändå. Blåsten har ju gjort så att man har frysit rumpen av sig när man har varit ute. 


Nu sover lillemannen i hushållet, jag menar ju givetvis N. Snart ska P också få krypa till kojs, hon har skoldag imorgon. 

Fast just nu ligger hon och kollar på Bamse i trollskogen som vi köpte igår. Den är faktiskt bra,,, det tycker jag oxå. Men jag kollade på den igår med henne och jag tyckte att det räckte ett tag. 


 


Mysigt värre  


Ludde njuter av solskenet.


Jag får expert hjälp vid datorn  


Trevlig kväll på er alla


  /// LillamammaBitchen         

Av LillamammaBitchen - 2 april 2012 11:32


Denna måndagen är jag tacksam för:


* Att P kom hem igår

* För att grannen öppnade dörren vid just rätt tillfälle så att vi kunde få tag på Ludde

* För att jag och Sambo har börjat prata mer med varandra och inte bara ger varandra information.

* För de få vännerna jag har som gör att livet flyter på, även om jag är dålig på att höra av mig och oftast bara ringer när jag vill gnälla, men NI finns där. Och det är jag tacksam för även resten av veckan och resten av året.

* För att mina barn är just BARN! inte några snälla söta reklambarn här inte. Utan riktiga barn som leker och stör sin mamma i stort sett hela tiden, ingen idé att jag köper hemträningsgrejer, det skulle bara vara pengar i sjön. Tack till dem för att de ser till att jag inte slösar pengar på sådan skit  


  /// LillamammaBitchen   



Ps: ni glömmer gilla denna bloggen på fb? Ni kan göra det HÄR

Ovido - Quiz & Flashcards