lillamammabitchen

Alla inlägg den 12 mars 2012

Av LillamammaBitchen - 12 mars 2012 21:58

Dena helgen har varit jättebra! Helt fantastiskt underbar. I fredags träffade jag en ny familj här i Svenljunga och de var här och fika och barnen lekte. Och allt kändes så bra. På lördagen återkom de för att kolla på Melodifestivalen. Vi åt gott och drack gott men framförallt hade väldigt gott sällskap. Glömde helt av tiden med denna underbara familjen. Helt plötsligt var klockan tolv på natten, det märktes eftersom P blev väldigt trött. N hade gått och lagt för längesedan. 

Söndagen var lite seg, men morgonen började bra, jag var hyfsat pigg och tog med barnen till att bada lite i badhuset. En kollega till mig sa nämligen att det nästan var folktomt där på söndagar, men jag blev LURAD! så mycket folk har jag nog inte sett i vårat badhus någonsin! Shit Pommes Frites säger jag bara. 

Eftermiddagen blev aningen segare... soffläge blev det... 

Idag har jag ju varit ledig så jag har passat på att simma med en tjej (fasen vad jobbigt det var att bara simma) och så har det varit en annan tjej här och fikat med sin söta lilla chinhuahua. Sen hade jag tänkt att jag och N skulle åkt till mormor och lekt lite ute, men klockan sprang iväg och jag märkte att vi inte skulle hinna. P skulle nämligen komma och sova hemma inatt så att hennes pappa kunde jobba halvdag imorgon, det är nämligen studiedag i denna kommunen imorgon.

Nu på kvällen har jag och barnen lekt och målat lite. P jag spelade ett spel medan vi åt kvällsmat. Nu ska jag börja slappna av och ha lite egen tid  . Sambo är i Målsryd och leker med sina kompisar i ett garage. Synd att jag glömde köpa Ben och Jerry glass på ica innan... 


   


  /// LillamammaBitchen 

Ovido - Quiz & Flashcards