lillamammabitchen

Alla inlägg den 22 juni 2011

Av LillamammaBitchen - 22 juni 2011 17:57

Igår skrev jag att jag funderade på att färga håret. Efter att ha funderat på det ett tag så gjorde jag det!!! Åkte till Ica och inhandlade hårfärg. Åkte hem blandade ordning färgen, la i det i håret, tyckte något kändes fel men sket idet. Gick omkring med det i 45 minuter och INGET hände. Jag fattade inget. Sen skulle jag kolla på balsamet som medföljde och då märkte jag mitt misstag. Jag hade blandat fel. Jag hade blandat balsamet med färgvätskan! Alltså jag hade gått omkring med balsam i håret i 45 minuter!!!  . Det var bara att göra om proceduren. Åka till ica, handla färg, blanda färgen (kollade NOGA så att jag blandade rätt  ) , hade i det i 40 minuter och jag är supernöjd med resultet. Jag är så snygg så  

   

Före


 

Efter.


Man kan lugnt säga att jag blev rödhårig  . Kan säga att alla på jobbet reagerade igår. Men fasen vad skönt det kändes att lämna det blonda och bli lite rödhårig. Men känner jag mig rätt så jag blond igen innan året är slut. Trivs med att vara blond men ibland är det skönt att visa sig i en annan färg oxå. 

Det som är konstigt med mig när jag fixat ordning håret så känner jag mig så uppåt, känns som om mitt nya liv börjar snart... men i slutändan är man sitt gamla vanliga jag. Men jag försöker hålla i "nya-jag" känslan så länge det går  .


Kisses /// LillamammaBitchen

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards