lillamammabitchen

Alla inlägg den 16 juni 2011

Av LillamammaBitchen - 16 juni 2011 23:39

Idag var sista arbetarpasset denna veckan  . Det tycker jag om. Imorgon är det frdag och då ska vi åka och shoppa lite paket till barn som fyller år och har kalas denna helgen. Det är bland det värsta jag vet, alltså inte kalaset men att hitta ett paket som passar till barnet. När man frågar föräldrarna säger de bara "näääää, jag vet inte vad h*n önskar sig. H*n blir bara h*n får något litet." Okej, då köper jag ett frimärke sen är det bra med det eller kanske en grillvante. Med kusinerna är det inte svårt, de har man ju lite koll på vad det önskar sig men kompisar till P som har kalas... OMÖJLIGT! Föräldrarna säger inget. Och P vet inte riktigt vad hon vill ge bort heller. Så där få jag gå och tänka ( vilket jag tycker är väldigt onödigt  ).

Så på lördagen ska P på kalas på Leos lekland, sen vet jag inte riktigt vad vi kan hitta på på söndag. Men det löser väl sig i slutändan.


Vad ska ni hitta på nu i helgen? Vad köper man till barn när de fyller år och de blir tydligen glada för vad som helst? Alla dessa frågor...


Kisses /// LillamammaBitchen


Ps. Ska försöka forografera lite i helgen    

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards