lillamammabitchen

Alla inlägg den 14 juni 2011

Av LillamammaBitchen - 14 juni 2011 23:11

Jag hade visst orken och tiden till att fixa ordning bilderna idag efter jobbet. Kolla här vilket trevligt vi hade när vi besökte Borås djurpark   


                 


Jag har glömt att berätta att P har fått sin första lösa tand  . Jag har inte ont av det, tycker bara det är jätteroligt. Jag längtar efter att få dra ut den och lägga den i ett glas vatten så att "tandféen" komma och lämna två guldpengar för tanden. Men Ps och Ns moster hade tydligen jätteont av det. Och eftersom P är min dotter så njöt hon av att visa denna till moster som i sin tur skrek av skräck  ... LOVELY!!!!


Kisses /// Lillamammabitchen 

Av LillamammaBitchen - 14 juni 2011 11:13

Ojojoj... vilken dag jag hade igår. Barnen och jag följde med syrran och hennes busgrabar till Borås djurpark. Syrran fick för sig att man går genom den djurparken på ett kick. Men jag förvarnade henne att det kan ta en stund speciellt när man har med sig P. Hon har varit där så många gånger men ändå tar det en heldag att gå genom parken med henne.  

Efter djurparken åkte vi till min tredje syrra i Dalsjöfors och fick lite fika. De galna barnen badade. I dalsjjöfors fick vi även gå en tipspromenad. Det var lite roligt  .Jag tog även en massa bilder igår men jag har inte hunnit vattenstämpla dem. Men om jag hinner och orkar efter jobbet ikväll så ska ni oxå få se dem.


Kisses /// Lillamammaitchen  

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards