lillamammabitchen

Alla inlägg den 19 juni 2011

Av LillamammaBitchen - 19 juni 2011 22:41

Idag har vi haft en allmän slödag här hemma, har inte lämnat hushållet överhuvudtaget. Så skönt så skönt vi har haft det. Frossat i jordgubbar och meloner, godis och saft. En riktigt frosseridag, Kollat på fyra filmer, En my Little Pony film och sedan alla tre toystoryfilmerna, eller kollat och kollat, de har väl varit på i bakgrunden medans jag och barnen har legat och brottats på golvet och myst vartannat.

Sen medan N sov så passade på att testa Zumba här hemma i vardagsrummet. Jag la i skivan och började Zumba, bara basics men ändå  . Jag har nämligen börjat få en liten kula på magen (ingen gravidkula, utan en kula efter allt godis, chips, salta jordnötter och redbull som jag tryckt i mig  ), den ska bort har jag tänkt, men jag är för slö för att ändra matvanorna, så jag tänkte testa att börja Zumba här hemma lite då och då. Som sagt var, jag tryckte i skivan i dvdspelaren, starta igång. Började helt seriöst, försökte lära mig stegen men efter halva tiden kände jag mig som ett fån. Jag skrattade åt mig själv, P kom ut från sitt rum och undrade om det gick bra med träningen. Då satt jag på golvet och bara garva. Kände mig bra dum som stod där framför tvn. Tänk om någon hade kommit in och sett mig i mina jamisbyxor och linne stå och vicka på röven som en annan kåt utsliten morsa  . Jag var tvungen att avbryta. Men jag ska nog på det igen. Men då utan jamisbyxorna med tillhörande chokladfläckar på  .


     


Nu kallar köket på mig, sen blir det en dusch (luktar som skogshuggare, konstigt att man gör det när man knappt har rört sig idag), sen blir det sova ända tills N beslutar sig för att väcka oss  


Kisses /// LillamammaBitchen

Av LillamammaBitchen - 19 juni 2011 10:22

Igår var P på kalas på Leos Lekland i Borås. Vi hade handlat paket och skulle bara slå in dessa innan vi skulle åka då gjorde jag en upptäckt på kikaren vi hade köpt... Den hade en åldersgräns på 14 år !!!


 

Ojojojojoj...  

Vi får väl se om polisen kommer och tar mig nu,,, 

Så vill känner ni någon 14 åring som fortfarande leker med kikare så kan köpa den billigt på EKO hallen...


    

Jag känner inte så många 14 åringar som skulle vilja ha en kikare, så jag förstår inte varför de säljer dessa.


Kisses /// LillamammaBitchen

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards