lillamammabitchen

Alla inlägg under september 2012

Av LillamammaBitchen - 4 september 2012 16:22

I söndags hade P kalas i Borås Bowlingcafé. Det gick väldigt bra och barnen lyssnade bra. Jag var liiite tidig dit men vad gör det om jag tidig för en gångs skull? 

Jag måste ju erkänna att jag själv blev bra sugen på att bowla. Kanske skulle man skaffa barnvakt någon dag och åka och bowla lite. Jag och Sambo på en romatisk dejt där han spöar mig i bowling   . Ja, det får väl ske någongång i framtiden. 

Hon fick två Monster high dockor som hon bara ÄLSKAR! Det var ett väldigt problem att få henne och N att gå och lägga sig på söndagkvällen. Men till slut lyckades jag   . 

N fick en riktig säng i fredags han har kanske inte vant sig jättemycket med den men det går framåt   . 


 

Glöad tjej med sina monster high dockor   .


 

Den lilla tjuven här hemma ligger på toagolvet och spelar på min telefon.   

Av LillamammaBitchen - 1 september 2012 18:57

Min telefon blir som känt ibland stulen av den lille herrn i detta hushållet. Då brukar han spela och ta lite kort. Härom dagen fick han lov att låna våra lilla kamera och springa runt och ta diverse bilder på det han kände för. Jag kan ju säga att det är roligt att kolla på dem. Inte så roligt att se sig själv med dubbelhaka, vilket det blev på de flesta korten eftersom jag kollar ner. De kommer aldrig visas för folk   . Jag kan ju säga att N är bra på att ta kort på fötter, vet inte hur många fötter man bläddrade förbi. Men det är klart det är väl det han ser mycket av   . 


 

Våran blivande mästerfotograf. Omringad av några av hans bilder   



Av LillamammaBitchen - 1 september 2012 14:51

Den 29 september är det loppis här i den stora staden Svenljunga. Jag ska givetvis vara med och försöka bli av med lite saker. Så jag började loppisröja lite här hemma nu medan lillemannen sover. Jag tyckte att det var en bra idé att börja med för små ytterkläder som vantar, mössor och regnkläder. Det slutade med att jag satt på hallgolvet och försökte sortera ut diverse vantar och mössor. Många utav dem är sprillans nya! Aldrig använda! Och för små. Men de åkte ner i loppispåsen. Min sambo har massor av mössor märkte jag oxå. Varför ska han ha så många? Har han fler huvuden än vad jag har? Jag vet att jag har två mössor (inte huvuden, ibland undrar jag om ens om jag har ett...   ) och båda ligger i mitt skåp på jobbet. Där gör de direkt ingen nytta men jag behöver inte använda dem än. Ska försöka komma ihåg att ta med dem hem nästa vecka så att jag har något att ta på huvudet när det blir kallt.
Samtidigt hoppas jag på att jag kommer få sålt en massa! Fast jag tror att det som jag kommer sälja först är höstkläder. :)
Hur förgyller ni eran lördag?

Ovido - Quiz & Flashcards