lillamammabitchen

Alla inlägg den 7 september 2012

Av LillamammaBitchen - 7 september 2012 20:54

... Ja nu börjar dagen ta slut. P har haft en underbar födelsedag. Det började på morgonen med paketöppning och fin frukost med färska jordgubbar och vanilj yoghurt. Jag brukar egentligen ge en bit tårta på morgonen oxå men kände att tiden räckte inte till denna morgonen ;). P är ju inte den snabbaste på morgonen :D. I skolan hade hon fått teckningar och kort från kompisar. P bjöd klassen på glass och så hade hon med sig filmen Grease som de hade börjat titta på :). När hon kom hem fick hon en av sina favvoluncher, kyckling curry. Efter det bar det av till Borås och där skulle hon ta hål i öronen :). Tjejen var nervööööös. Men allt gick bra. Problemet var bara att få henne sluta tjata efteråt. Hon pratade om vad hon skulle ha för örhängen och hur snygg hon var med hål i öronen :D.
Väl hemma igen fick hon en chans att leka med sina nya monster High barbies. Sen kom sambos föräldrar förbi på lite kvällsmat och fika. Av dem fick hon en plånbok och de hade med presenter från låtsaskusinerna vid kusten, det var lego friends. Damen är hur nöjd som helst med dagen men jag tror att öronhåltagningen var det bästa ;).

Av LillamammaBitchen - 7 september 2012 07:44

Idag för exakt 7 år sedan låg jag på förlossningen i Borås och krystade fram den ljuvligaste trollungen som har gått i ett par skor   . 

Dagen började med att vi väckte P med presenter som hon öppnade i sängen och till hennes lycka var det två monster high barbies till  


 


Ett stort grattis till den ljuvliga trollungen   . Idag kommer hon dessutom få ta hål i öronen. Snacka om en stor dag för henne   . 


Kisses /// LillamammaBitchen

Ovido - Quiz & Flashcards