lillamammabitchen

Alla inlägg den 28 september 2012

Av LillamammaBitchen - 28 september 2012 15:15

Ps fritids ringde mig medan jag vilade. Jag ringde givetvis tillbaka till dem när jag vaknade till liv. De ringde mig och kollade om P skulle komma till fritids på måndag. Hon hade nämligen gått och skrytit om hur hon skulle ligga i soffan och lata sig heeeeeela måndagen. 

Då hade de kommit på att att de kunde erbjuda henne att komma till fritids så att vi vuxna kunde jobba. Men jag meddelade dem att jag har den lyxen att jag är ledig på måndagar. Så det var helt okej att P skröt om att hon skulle ha en lat måndag   . Det är mammas tjej det   . 


 

Mammas rockerbrud   

Av LillamammaBitchen - 28 september 2012 07:17

Nu är den äntligen här! HELGEN!!!! Så underbart   . Egentligen skullejag ligga och sova nu efter nattens jobb men så blev inte fallet. Men men, sova kan man väl göra när man blir gammal eller? Fyller ju trettio nästa år så då har jag väl jag passerat "gammal", eller?   

Det som kommer hända i helgen är att P kommer hem idag, hon ska vara med mig och sälja lite saker på loppisen här i Svenljunga imorgon. Det är i församlingshemmet mellan 10 och 14. VÄLKOMNA (speciellt till vårat bord   ). Min mamma kommer och passa de två små killarna N och Ludde medan jag P kränger saker. Undra vad vi ska göra för alla våra pengar sedan   . När man pratar med P om detta verkar det som om hon kommer sälja saker för miljoner. Man kan ju alltid hoppas   . 


Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra på söndag. Men jag tror det lutar mot att jag och N ska åka på väskjakt. Jag behöver en ny väska som jag kan transportera mat i till jobbet. På något sätt lyckas jag göra hål i alla mina väskor när jag åker till jobbet   . Jag är makalös. Ibland kan man till och med kalla mig för hopplös   . 


 


Ha en trevlig helg och se till att njuta för snart är det måndag igen   . 


   /// LillamammaBitchen



Ovido - Quiz & Flashcards