lillamammabitchen

Alla inlägg den 18 september 2012

Av LillamammaBitchen - 18 september 2012 22:59

Imorse kan man gott väl säga att jag vaknade på helt fel sida. Jag var sur och vresig och så in i BOMBEN trött. Inte blev man piggare när man hade skickat iväg P till skolan. Då när man bara har sambo, hund och N hemma och det är då jag får mest gjort. Men idag har jag känt helt energilös och halv. Det har varit som jag saknat en del av min själ. Jättekonstig känsla. Men som tur var ändrade det sig efter några timmar på jobbet. Tur att man har så bra kollegor ibland som kan lyckas få mig på bättre humör. Sen tror jag oxå att det hjälpte lite att lyssna på Bruno Mars. Hans röst är magisk i mina öron   . 

Tror även att komplimangen jag fick på jobbet gjorde mig lite gladare. Vem vill inte höra att man blir vackrare för varje gång någon ser en? Jag har inget mot att höra det i alla fall   



God natt alla där ute   . 


  /// LillamammaBitchen

Av LillamammaBitchen - 18 september 2012 10:29

Igår hade jag en ytterst intressant eftermiddag och kväll. P kom hem från skolan med två av hennes klasskompisar. De skulle tillsammans gå till dansskolan här på våran gata. Jag hade förberett mig på lite tjejtjafs och lite bråk men det hände inte   . När de kom hem så skulle de göra glittertatueringar. Jag hade ju tänkt att åka till ica för att fixa lite saker men istället blev jag fast med att hjälpa dem lite. Lite funkade det oxå    det var ju GARANTERAT roligare än att handla. 

Sen lekte barnen lite medan jag fixade lite mat. 

Efter maten var det dags att gå till dansskolan. Jag tycker det är så roligt att vara där och se hur de dansar. En stor eloge till dansläraren som orkar med några av de busiga ungarna. Jag hade tappat tålamodet flera ggr med dem och slängt ut dem med huvudet före. Men man gör ju inte så. Sen kan jag känna att några av barnen kanske inte är "mogna" för dansen. Men jag säger det igen EN STOOOOOR ELOGE till dansläraren!!!   Hon gör ett toppen jobb!


 

Damen dansar sig fram   .  


Efter dansskolan kom kompisens mamma hit och kollade om vi hade "någon" på besök i Ns rum. Gissa vad? Det hade vi. Det var även denna mannen som huserade på toaletten på övervåningen. Det var en lång man, mellan 175 -180 cm lång, ordningsam och lite militärisk. han ville inget illa. Han ville bara hålla koll på N som tydigen är lite livlig när han sover. Men nu är rummet rensat och N ska få sova ostört. Men det hindrade inte honom från att gå upp klockan halv sex imorse   .  Kanske ska man sätta in spjälsängen igen?   . 

Vi fick även veta igår att P har en skyddsängel. En liten flicka på ca 6 år är tydligen Ps skyddsängel. Det känns ju trevligt. 

Sen bor jag med en som inte tror på att det kan komma besök från andra sidan. Så han var ju lite irriterad igår när ajg ville prata om det. Så jag ringde mamma istället   . 


 

Men nu finns det ingen på besök kvar. N sov gott till halv sex imorse. Sen var det han som kom in till mig och sambo och spökade hos oss. Älskade morgonpigga unge. Synd att du fick två morgontrötta föräldrar   . 


   /// Lillamammabitchen 

Ovido - Quiz & Flashcards