lillamammabitchen

Alla inlägg den 26 augusti 2011

Av LillamammaBitchen - 26 augusti 2011 04:40

Nu får jag lov att smyga på tå här hemma, barnen och sambo sover. Egentligen skulle jag ha varit hemma om en si så där 2 timmar, men vi hade lite att gör på jobbet inatt så jag åkte hem  . Hade tänkt att jag skulle kolla på en film nu innan det är dags för att börja skaka liv i hushållet. P ska åka till sin förskoleklass och N har en ny dag att terrorisera på  . Jag kommer nog lägga mig att vila en stund efter att P har åkt iväg till skolan, men jag får hoppas att jag vaknar tidigare än vad gjorde idag.

Igår morse kom jag hem och röjde undan här hemma som sjutton medan jag fixa ordning P till förskoleklassen. Efter att hon hade åkt så gick jag och la mig. Barnen och sambo åkte till stan vid halv två, då sov jag som en liten gris. Vaknade av telefon ringde. Det var sambo som skulle berätta att de var på väg hem från stan. Redan? Jag frågade vad klockan var, den var tjugo i sex på kvällen. JAG HADE SOVIT BORT HELA DAGEN! Jag var iaf pigg på jobbet  .


Men nu har helgen äntligen börjat. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på sen när jag har vaknat, men jag får inte sova för länge idag, för då kommer jag inte lyckas vända tillbaka dygnet tills imorgon. Sambo jobbar ju natt denna helgen så jag får snällt vända på dygnet på ca 24 timmar. Underbart!


Nääää,,,, nu får jag slänga på filmen om jag ska hinna se den innan det är dags att väcka upp hushållet  


 


Våran buse  


 /// LillamammaBitchen 



Ovido - Quiz & Flashcards