lillamammabitchen

Alla inlägg den 22 juni 2013

Av LillamammaBitchen - 22 juni 2013 21:53

Egentligen ska jag städa undanni köket och frysa in bullarna jag har bakat idag. Men såg en snygg måne på himlen. Tog fram kameran knäppte några bilder Photo Shoppade lite och hux flux hade jag en bild som jag var tvungen att dela med mig av   . Är ju inget proffs men gör det bästa jag kan med det jag vet   . Har man ett litet intresse för något så är det lätt att man vill visa vad man kan. Hade varit roligt att gå en fotokurs men när man jobbar som jag gör så är det svårt att hinna med det. Då måste man ju ta ledigt och krångla till det. Lika bra att lära sig lite pö om pö själv. 

Nä, nu måste jag verkligen ta hand om köket och bullarna.   


 

När ni väl kommer i säng och kommer till drömmarnas land se till att ha det gott 


  ///LillamammaBitchen

Av LillamammaBitchen - 22 juni 2013 12:23

Hej hallå   . 

Dagen efter midsommar och vi tog sovmorgon   . N gav oss det och vi tog mot den med öppna armar. 

Gårdagen var lugn som den brukar vara när man har barn. Men helt ärligt så är det ganska skönt med lugnt på midsommar. Man hörde ju mammas grannar festa rätt bra. Visst en del av mig vill ut och partaja mest är det jävligt gött att bara ta det lugnt   kanske håller jag på att på att bli vuxen  . 

Vi var och kollade på dans runt midsommarstången i Dannike innan vi åkte till min mamma. Det var riktigt mysigt. Jag hade aldrig varit på Dannikes hembygdsgård men nu var jag där och vad mysigt det var där   .


 

Dansarna   



Sen åkte hem till min mor där var NÄSTAN hela barnbarn skaran samlad fattades tre stycken. Men regnet kom ikapp oss och det började SPÖregna strax efter att vi kom till mamma. Fast barnen bada ändå   

 

Men de tog lite skydd mot regnet, de kunde ju bli blöta   . 


 

Detta var det jag drack igår, men nästa fredag kommer det bli annat   


 

Jordgubbsklänningen fick komma på igår. Jag kom fortfarande i den   . 

Hur var er Midsommar? 



  ///LillamammaBitchen 

Ovido - Quiz & Flashcards