lillamammabitchen

Alla inlägg den 4 augusti 2012

Av LillamammaBitchen - 4 augusti 2012 21:08

Snart är denna semsterperioden slut. Jag undrar var tiden har tagit vägen. Jag som skulle pyssla så mycket denna semestern, jag skulle sy och komma ikapp med min scrapbooking. Men det enda jag har sytt har ju varit den där N kudden. Scrappat har jag nog inte gjort en enda gång. Jag som skulle göra klart år 2010 denna semstern   . Men men, det kommer kanske några ensamma helgkvällar då jag kan ta tag i det   . 

Jobbigt när man börjar inse att semstern faktiskt KAN ta SLUT! Men det är väl bara att se glad ut på tisdag och jobba på som vanligt. För utvilad kan jag ju inte påstå att jag är   . 


Idag tillbringade vi iaf tiden på Borås djurpark med N. Jag tror inte att han kommer bli lika djurintresserad som P. Han satt mest i vagnen och tjatade om ditt och datt. Men djuren var inte så intressanta   . Men vid lekplatserna blev det liv i honom. Det gungadeds och åktes rutschkana, det "kördes"bil och grävdes med grävmaskin. I det stora hela tror jag att han var nöjd med sin vistelse på djurparken   . 


 

N vid spakarna   


 

Vaddå nöjd?   



 

Vi kör traktor   


Av LillamammaBitchen - 4 augusti 2012 11:48

Nu är vi på väg till Borås djurpark. Jag bestämde igår att vi skulle åka dit. Vi får se om vädret är på vår sida idag. Hittills idag har det regnat och varit solsken så vi får hoppas att det är uppehåll under vårat besök där.
Det slog mig häromdagen att det var längesedan vi gjorde något med bara N. Det blir lätt så när man har ett barn som kommer varannan vecka. Då försöker man göra allt roligt när P är hemma. Men idag ska det bli Ns dag på djurparken :). Hoppas han kommer vara nöjd med det. Annars får vi väl hitta på något annat nästa gång :).

Ovido - Quiz & Flashcards